Undgå uønskede gæster med videoovervågning

Sikre dit hjem med videoovervågning i Aarhus, Hinnerup, Risskov og Egå.

Har du været udsat for indbrud, hærværk, overfald eller tyveri? Så kan vi hos Rafn El ApS opsætte effektiv videoovervågning, så du kan holde uønskede gæster ude. Dette gør vi både for private og erhvervsdrivende virksomheder.

Med videoovervågning, kan det afskrække kriminelle i at fuldføre indbruddet. Skulle uheldet ske, så er sandsynligheden for, at politiet opklarer forbrydelsen større grundet et bedre bevismateriale.

Installation af overvågning

Hos Rafn El har vi stort fokus på vores installation af overvågning. Det er vigtigt at man roligt kan tage hjemmefra uden at være nervøs eller usikker. Videoovervågning giver dig en sikkerhed af, at dit hus er overvåget.

Få tryghed med videoovervågning

Med videoovervågning kan du få mere tryghed hverdagen, da du får overvåget dit hjem eller virksomhed døgnet rundt. Dette kan øge trygheden både for din familie eller medarbejdere for eksempel, hvis arbejdspladsen ligger afsides, eller hvis der er mørke parkeringsarealer med mere. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs om vores kunders oplevelse af installation af overvågning

Vi prioriterer altid vores kunders ønsker og behov, så de bliver tilfredse med det færdige resultat. Du kan her læse hvad Aase Rhode, Engmarksvej 19, Risskov, har sagt om vores arbejde:

     “Jeg vil give min bedste anbefaling til Rafn El ApS – de arbejder hurtigt og overholder alle aftaler – og så er de samtidig gode til at finde de rigtige løsninger, så resultatet bliver funktionelt og flot.”

    Mange års erfaring

    Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget en stærk erfaring, der sikrer dig den bedste løsning uanset hvilken situation du står i. Vi har leveret mange former for overvågning til folk i områderne omkring Aarhus, Risskov, Egå og Hinnerup, fx videoovervågning.

    Vil du vide mere om overvågning?

    Har du spørgsmål til videoovervågning, kommer vi gerne ud og fortæller dig om dine muligheder. Vi klarer installation af overvågning i området omkring Egå, Aarhus og Hinnerup. Vores elektriker kan også hjælpe med datanetværksolceller samt andre el-installationer – Tag kontakt i dag på tlf: 86 17 11 11 eller mail: info@rafn-el.dk.