Fokus på grøn energizer

Er du på udkig efter solceller i Hinnerup, Egå eller Risskov?

Hos Rafn El vil vi gerne hjælpe til en grønnere tankegang. Derfor tilbyder vi installation og rådgivning om solceller. Vi har flere års erfaring med netop solceller og kan derfor hjælpe dig uanset størrelsen af den forestående opgave. Fra vores base i Hinnerup har vi hjulpet folk med solceller i både Aarhus, Risskov og Egå.

Hvad er solceller?

En solcelle er et elektrisk apparat der fanger sollys og omsætter det til energi. Den er ca. på størrelse med en voksen hånd, formet som en oktogon og blå-sort i farven. Oftest vil man opsætte flere solceller sammen for på den måde at skabe en stor samlet enhed. Disse kaldes for solcellemoduler.

Med solceller optager du varme fra solen som omdannes til energi. Du vil derfor kunne spare mange penge på energiforbrug med solceller.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rådgivning om solceller til dit hjem

Med os som samarbejdspartner, er du sikret en rådgivning, der betyder, at du opnår en løsning, der tjener sig ind igen. I os får du en samarbejdspartner, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investering i solceller. Som eksperter på området kan vi på en enkel og overskuelig måde, sætte dig ind i hvad der er at vide, om vedligeholdelse og drift solceller. Vores elektrikere og el installatører er specialiseret i installation af solceller.

Vi tilbyder også installation af overvågning

Solceller er fremtiden

Solceller er fremtiden, men allerede den dag i dag, er teknologien så god og sikker, at du kan opnå meget fordelagtige løsninger på dette område. 

Kontakt os gerne

Ønsker du at få installeret solceller eller vil du blot vide mere om dem?
Så er du velkommen til at kontakte til os på info@rafn-el.dk eller tlf: 86 17 11 11. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker mest muligt for dine penge, og en løsning der tjener sig selv ind igen på sigt.

Vi er beliggende i Hinnerup, men har installeret solceller i hele området omkring Egå, Risskov og Aarhus.