Hvad er Casambi? En ny måde at styre dit lys på!

Casambi er ikke bare en simpel enhed, men en komplet løsning til styring og programmering af belysning. Ved hjælp af din smartphone eller en anden elektronisk enhed, skaber Casambi’s produkter et trådløst mesh-netværk over Bluetooth.

Casambi: Din løsning til intelligent belysning

Casambi er ikke bare en simpel enhed, men en komplet løsning til styring og programmering af belysning. Ved hjælp af din smartphone eller en anden elektronisk enhed, skaber Casambi’s produkter et trådløst mesh-netværk over Bluetooth. Der er ingen behov for en gateway, hvilket gør opsætningen let og brugervenlig. Med Casambi kan du styre lyset præcis, som du vil. Du kan dæmpe lyset, oprette scener, lave tidsstyrede funktioner og meget mere. Casambi er modulopbygget og kan integreres med andre systemer – alt sammen for at give dig den ultimative belysningsoplevelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Casambi Enocean: En ny måde at styre lyset på

Casambi er meget mere end blot dæmpning af lys. Med Enocean-teknologien kan du nu styre lyset baseret på solopgang og -nedgang, skifte farve eller tænde og slukke lyset via din smartphone. Du har mulighed for at styre enkelte armaturer via en app og lave komplekse scenarier efter dine præcise behov.
Casambi understøtter en lang række teknologier: Bluetooth 4.0, iOS og Android enheder, DALI, EnOcean, iBeacon, Philips Hue. Det åbner op for en verden af muligheder for at skabe perfekt belysning i dit hjem.

Ønsker du at høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Casambi teknologi kan forbedre din belysning? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at få opsat Casambi Enocean? Tøv ikke med at kontakte os, enten på telefon: 86 17 11 11 eller send os en mail: info@rafn-el.dk for at høre mere. Vi er medlem af Tekniq og ELFO, som giver en ekstra tryghed for dig som kunde. Sammen kan vi finde den rette løsning for dig og dit hjem i Egå, Risskov, Aarhus eller omegn.