Få et datanetværk som passer dig

Hos Rafn El ApS nær Aarhus tilbyder vi en række alsidige og specialiserede løsninger til datanetværk, som er tilpasset dine behov. Vi udvikler datanetværksløsninger i samarbejde med den enkelte kunde, og det betyder, at vores resultater altid er individuelt tilpasset, og derfor lever op til kundernes krav.

Fremtidsorienterede og brugervenlige løsninger

Datanetværk og el spiller en stor rolle for fremtiden, og vi sikrer derfor altid, at vores løsninger er fremtidsorienterede og brugervenlige. Kvalitet og professionalisme er i højsædet hos os, og selvom vi altid ønsker at løse din opgave på hurtigst vis, går vi aldrig på kompromis med dette.

Vi er beliggende i Hinnerup og har hjulpet mange med deres datanetværk i området omkring Egå, Risskov og Aarhus.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er datanetværk?

Datanetværk dækker over mange ting, og det betyder derfor også, at vi som el installatør løser et hav af forskellige relevante opgaver.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Computernetværksløsninger
  • Telefonsystemer
  • Antenneanlæg
  • Etablering af hjemmearbejdsplads
  • Kabling og installation af bredbåndsforbindelse i fx. en boligforening
  • Og meget mere.

Fra start til slut – du kan regne med os

Det, som kendetegner vores virksomhed, er bl.a., at vi tilbyder vores assistance hele vejen igennem alle vores projekter. Fra den første projektering til trækning af alle kabler og installation af udstyr er vi med, og når det gælder datanetværk, løser vi både opgaver for private og erhverv. Vi ønsker at tilbyde en alt-i-en løsning, og derfor har vi fokus på det endelige resultat som værende lige præcis som kunden ønsker.

“Jeg er glad og tilfreds med at være kunde hos Rafn El. De er imødekommende og venlige og forsøger altid at finde den bedste løsning for mig.”

Claus Nielsen, Hornslet

Lad os hjælpe dig i gang med dit datanetværk

Har du spørgsmål til vores elektriker eller ønsker du en snak om et tilbud på en datanetværksløsning til dig eller din virksomhed, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 86 17 11 11 eller på mail info@rafn-el.dk.  Vores beliggenhed i Hinnerup nær Aarhus gør, at vi kan hjælpe en lang række tilfredse kunder fra bl.a. Risskov og Egå med deres datanetværk.

Vi hjælper gerne uanset hvilken el-installation det gælder; solcellerovervågning eller datanetværk.