Gør dit hjem smartere med Shellys smart home produkter

Vil du gøre dit hjem smartere og mere automatiseret? Så kan du her læse mere om vores forskellige smart home produkter fra Shelly.

Hvad er Shelly?

Shelly udvikler forskellige brugervenlige smarthome produkter. Disse kan spænde fra simple gadgets som smarte pærer og stikkontakter, til mere avancerede enheder, som for eksempel smarte radiatortermostater. Ved hjælp af produkterne kan du gøre dit hjem mere automatiseret, og endda styre dine enheder på afstand, hvilket kan føre til en mere behagelig og bekvem hverdag i hjemmet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er Shelly kompatibel med?

Shellys produkter er designet til at være kompatible med en række forskellige smart home enheder. Du kan eksempelvis kombinere Shelly med dine eksisterende smart home produkter til at styre din belysning og dine andre elektriske installationer på afstand. Det samme gælder for dine alarmer og stemmestyringsenheder, som kan styres og overvåges gennem Shellys app.

Fordele ved Shelly

Foruden at være yderst kompatibel med andre smart home produkter, tilbyder Shelly også mange fordele. Et eksempel er, hvordan Shelly kan hjælpe dig med at spare på varmeregningen. Ved hjælp af Shellys smarte radiatortermostater kan du nemlig sænke dit forbrug, idet du kan indstille termostaterne til at regulere varmen efter dine behov og vaner.
Shelly kan også overvåge dit elforbrug, samarbejde med Alexa, så du kan få et stemmestyret, intelligent hjem, oplyse dit hjem med bevægelsessensorer, arbejde samme med dine røgalarmer og meget mere.

Ønsker du mere information?

Der er mange produkter på markedet, der kan gøre dit hjem til et smart home. Så hvis du vil vide mere om Shelly, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig om at gøre dit hjem i Aarhus, Risskov, Egå eller omegn mere intelligent med Shelly og hjælpe dig med at finde de bedste løsninger for dig og dit hjem. Kontakt os i dag på telefon: 86 17 11 11 eller send en mail: info@rafn-el.dk, og lad os gøre din hverdag lettere med smart home produkter.