Professionelle el-installationer

Skal du have lavet nye stikkontakter, opsat en ny strømafbryder eller andre el-installationer I Hinnerup, Egå, Aarhus eller Risskov? Så kan vi, hos Rafn El ApS udfører alle typer for el-opgaver herunder bl.a. videoovervågningdatanetværk og solceller.

Brugervenlige, effektive og driftsikre installationer

Uanset om du er privat person, eller har en erhvervsdrivende virksomhed, så ordner vi gerne dine el-installationer både store som små. Vi står for alt fra projektering, rådgivning til opsætning og vedligeholdelse af dine el-installationer. Dette gælder også, hvis du skal bygge om eller bygge nyt, så står vi til rådighed med brugervenlige, effektive og driftsikre løsinger på dine el-installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få rådgivning fra vores el installatør om dine el-installationer

Hos Rafn El har vi stor erfaring med el-installationer. Vi kan derfor garantere at kvaliteten af vores el-installationer er i top. For at udfører vores arbejde bedst muligt, prioriterer vi altid en god dialog med dig som kunde. Herved undgår vi misforståelser, og sikrer os at det endelige resultat bliver ligesom, du havde ønsket. Det betyder, at vi altid gennemgår opgaven inden vi påbegynder arbejdet, så der sikres den bedst mulige løsning. 

Er dine el-installationer sikre?

Vi hos Rafn El ApS leverer gerne el eftersyn gennem en af vores el installatører, hvis du er i tvivl om dine el-installationer er sikre og overholder de regler der stilles. Derudover har vi driftssikre produkter såsom kabler og kontakter fra førende producenter, som vi gerne opsætter hos dig.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du vores ekspertise giver vi gerne et uforpligtet tilbud til en konkurrencedygtig pris. Vi servicerer med el-installationer i området omkring Egå, Aarhus, Risskov og Hinnerup.

Kontakt vores elektrikere i dag på mail: info@rafn-el.dk eller telefon: +45 86 17 11 11.